Razgovori

Grupni razgovori temeljeni su na posebnim metodama grupne konverzacije kojima je način komunikacije jednako bitan kao i sadržaj. Sudionici projekta u okviru ovih radionica dobit će priliku izraziti i artikulirati vlastite društvene i intimne probleme s obzirom na populaciju kojoj pripadaju. Razgovori se vode u discipliniranim uvjetima u kojima je velik naglasak na slušanju i poštivanju drugih sugovornika. Cilj radionice jest da svaka grupa artikulira temu ili problem koja im je svima zajednička kako bi razvili međusobnu solidarnost te solidarnost javnosti javnim priopćenjem zaključka pojedine rasprave.

VODITELJI

Borut Šeparović je diplomirao filozofiju i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te na postdiplomskom studiju na DasArtsu (Napredni studiji u izvedbenim umjetnostima) u Amsterdamu. Voditelj je Montažstroja i autor projekta „55+“.

Ivana Dragičević-Veličković je diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu te je novinarka Redakcije vanjske politike na HRT-u. Dobitnica je više nagrada za novinarski rad. Su-redateljica je dokumentarnog filma „Potrošeni“.

Sudionici

Zvonimir Končevski, Jadranka Barlović, Franciska Šimenić, Vladimir Šimenić, Hermina Rukavina, Josip Grosek, Miran Cencić, Mara Zovko, Miljenko Pinterić, Nada Milković, Blaženka Levak, Mirjana Kekez, Slavko Šoić, Emil Pernar, Mira Inkret, Zlata Lešković, Nevenka Žigić, Ljubica Radmanović, Tihomir Kološić, Jela Perak, Vesna Bušljeta, Stanka Mustapić, Stanka Pavuna, Žarko Potočnjak, Ante Kaštelan, Predrag Vrabec, Gordana Igrčić, Zora Vovk, Višnja Pleško, Vlasta Rittig, Vera Sekula, Marica Komljenović